А ось ще "шедевр" по темі, що підтверджуе слова Чорноморця......
«В настоящее время происходит грамотная дезинформация русских людей о состоянии Православия в Галичине, а именно, о якобы полной смерти Православия в Галицкой Руси и абсолютном торжестве униатства (греко-католицизма) и «европейского выбора». В то же время в самой Галичине происходит широкомасштабная кампания убийств, угроз, насилия и запугивания по отношению к священникам и прихожанам канонической Русской Православной Церкви, что свидетельствует о том, что Православие в Галицкой Руси живёт, сопротивляется и по сути ведёт «войну народную, священную войну» супротив наёмников Ватикана», - пишет отец Ярослав Огерук и прихожане в письме, опубликованном на сайте "Русская народная линия".
Отредактировано Хоперець (Сегодня 21:22:53)
Подпись автора
Ідея і чин !
З подібною інформацією я зіткнувся ще у 2004-му році коли контактував з редактором видання "Новороссійський кур`єр" і за сумістниством начальником Штабу ВВКЧ ім Богдана Хмельницького-Русланом Запорозським. Наши інтєреси збігались у деяких напрямках-тому я іноді співпрацював з ними. Фінансувались вони з каси так званого мітрополіта Анадирського і Чукотського Діоміда-знятого з посади за розкольницьку діяльність. Так ось-у цьому виданні зявилась стаття про те що на Івано-Франківщині лікарі-римокатолики "лікують" пацієнтів-православних до смерті(Вам це нічого не нагадує?).Редакція хотіла зробити журналістське розслідування,і опублікувати матеріали по ітогам цього розслідування. Коли я попросився поїхати з кореспондентами щоб узяти участь у розслідуванні,мотивуючий тим що я римокатолик,знаю місцеву говірку,та щей до того як колишній співробітник карного розшуку знаю як треба збирати оперативний матеріал-мені звичайно відмовили-з чого я зрозумів що матеріал цей- суцільна брехня.Так що я не дивуюсь коли мені попадається подібна інформація.