Хорошо, при возможности выставлю "свое украшение полка"...
Кто-то еще готов на суд общественности выйти, аль прячемся от СБ-ОУН/НКВД?
Козацькі посиденьки |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Козацькі посиденьки » Политика » Русские и украинцы: кто есть кто. Антропология и генетика.
Хорошо, при возможности выставлю "свое украшение полка"...
Кто-то еще готов на суд общественности выйти, аль прячемся от СБ-ОУН/НКВД?
Инициаторы-затейники , как водится, стремятся оставаться в тени:))) Лично передал в распоряжение нашей форумной науки подопытный экземпляр для исследований. С трепетом жду сурового вердикта..
Крім фенотипу, є ще соціальні ознаки зовнішності ... Для прикладу, продавщицю з базару, років за десять її важкої праці ))) можна на 100% у натовпі розрізнити. Так само з вчителькою, чи чиновником. Мента можна не лише за виглядом, але й за запахом почути )))))
Славен за виглядом панок, а не козак )))))) Без образ, але так є )))))) В гусари вам треба записуватися, більш природно будете виглядати )))))
Козаки на картинках це звичайно цікаво ))))
Зовнішність козака відображає його суворі будні. Тому й кажу, що козаки зараз виглядають на тих, хто вони у реальному житті і є ))) В степу на коні не козакують. Вітер не обвіває, руки важкої праці не зазнають, кров ворогів і свою не проливають. Ось і соціальний вплив на лик ))))
Тобто Ви, "вражино" - Хоперцю, за суцільну мілітаризацію з наданням козакам самурайського права "спроби меча" на тітоньках з базару ?? )))
Сучасним козакам узагалі до зброї не можна підходити )))) Уявляєте , власник базару "козацький" генерал і зброя. Це з яка пародія буде на братство, що давно у землі лежить....
Славен
Что теперь скажете про черкесское происхождение казаков после этого?
Понтид (черкесский тип)
А что мало козацких полков стало гусарсими?
А что мало козацких полков стало гусарсими?
Ну ось, тому й Славен обгусарів )))))
Что теперь скажете про черкесское происхождение казаков после этого
Влияние я и не отрицал. Но есть разница, между "происхождением" и "влиянием". Мне, как-то, ближе и родней концепция славяно-русинского происхождения казачества.
Ну ось, тому й Славен обгусарів
А хіба гусари в полі не обвітрювались та кровушку не проливали?
А насправді Ваш тонкий закид, можна спробувати пояснити вливанням (вже у 19 ст.) шляхетської крові, що походить з Польсько-Литовських земель.
А щодо картинок, то, передбачаючи подібний сарказм, виставив і фото.
А хіба гусари в полі не обвітрювались та кровушку не проливали?
А насправді Ваш тонкий закид, можна спробувати пояснити вливанням (вже у 19 ст.) шляхетської крові, що походить з Польсько-Литовських земель.
А щодо картинок, то, передбачаючи подібний сарказм, виставив і фото.
Сарказм - це злорадство, а я без злорадства.
Гусари в основному по дамах спеціалісти були )))))
Я теж фізіономію спецефічну маю. Скоріше на абрека чи бандюгана змахую ))))))
https://lh6.googleusercontent.com/-7QXh … img399.jpg
Голомоза фізіономія у центрі ))))))
Отредактировано Хоперець (2013-04-05 12:19:21)
Голомоза фізіономія у центрі ))))))
Вы как то со Славеным похожы))
родней концепция славяно-русинского происхождения казачества
Откуда тогда ваш понтид?))))
Гусари в основному по дамах спеціалісти були
Це згідно анекдотів про поручника Ржевського хіба. Можливо вони й "страждали" великогусарським шовінізмом на фоні інших родів війск, але напевно не більше, ніж сучасні "блакитні кістки берети" відносно інших підрозділів. Я сам пам'ятаю випадок, коли "десантуру" образили мої аеромобільні емблемки поруч з беретом та "тельняшкою" некошерного для них кольору!
Откуда тогда ваш понтид?
Ну, во-первых, Кирзяк еще не вынес окончательный вердикт...
А, во-вторых, (я тут полистал страницы гугла) понтид намного шире, чем черкесы. Хотя все может быть... Нравятся мне кавказские женщины, лезгинка, пейзаж... черкеску, так вообще чуть ли не к национальной одежде отношу (не вышиванкой единой) все может быть.
Це згідно анекдотів про поручника Ржевського хіба. Можливо вони й "страждали" великогусарським шовінізмом на фоні інших родів війск, але напевно не більше, ніж сучасні "блакитні кістки берети" відносно інших підрозділів. Я сам пам'ятаю випадок, коли "десантуру" образили мої аеромобільні емблемки поруч з беретом та "тельняшкою" некошерного для них кольору!
Ага, тому у них усі ці аксельбанти, китиці і інші брязцяльця, щоб залякувати ворога ))))
Ага, тому у них усі ці аксельбанти, китиці і інші брязцяльця, щоб залякувати ворога
Підозрюю, що ось так:
... теж в бій не йдуть.
А якщо вже щодо гусарів, то й інші на той момент не відрізнялись:
Драгуни:
Улани:
Чорноморці (куди ж без них ):
Така мода тоді була...
Та й взагалі пафос це загальновійскова "хвороба"! І козаки теж не виключення:
Реєстрові:
Запорожці:
Реконструктори:
Драгуни:
Это не драгуны, а кирасиры знаменитого 5-го полка Наполеона. А побрякушки, как многое в военной одежде, изначально строго функциональны, потом - статусны, вроде утешительной компенсации за профессиональный риск Гусары не в ополчении дворян, а взятые на службу в регулярные армии - "чернорабочие" кавалерии с большей сравнительно с другими родами нагрузкой на лошадей и всадников, соответственно - возможными потерями. Вот им в утешение и форма понаряднее полагалась для форса. И в некоторых случаях она действительно удобнее была по сравнению с мундирами линейной кавалерии.
Типу - сучасні гусари і все таке
З язика прямо зняли!!!
Клоунада ))))))
Дійсно, такого я ще не бачив!
Та ось тут десятки таких пятухов ))))))
https://www.google.com.ua/search?q=дембеля&hl=uk&rlz=1C2VASI_enUA519UA519&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=P7xeUffeEoWL4gS0rIDIDA&sqi=2&ved=0CC0QsAQ&biw=1152&bih=628
Ось два прикольних фото з тієї підбірки )))))
Отредактировано Хоперець (2013-04-05 15:08:17)
Хоперець
Славен
Как Вам фрагент розписи из Польши?
Уже не картинка,так какой тип казаков?)
Как Вам фрагент розписи из Польши?
Уже не картинка,так какой тип казаков?)
Вас носы их смущают? Какой год?
А может художник специально хотел их изобразить "невиданными чурками заморскими", дабы подчеркнуть, что мол: "мы поляки - славяне, а козаки быдло, невесть откуда взявшееся..."?
Кстати, Зорро, а почему Вы свои анфас и профиль не выкладываете для типирования? Вы предложили, мы (я, Вентерь, Хоперець) отозвались. А Вы сами как-то не очень… В чем дело то?
Старшина козацька у більшості своїй була шляхтою і міщанами, тому довіряти таким малюнкам не слід. Польський художник хотів козаків показати такими, що вже своїм виглядом викликали огиду.....
Дивіться на реконструкцію Сірка, вона красномовна й далека від цих Бухарських юдеїв, що на картині....
На Мальті є скульптура козака 17 ст., цілком європейський зовнішній вигляд.
Отредактировано Хоперець (2013-04-05 15:43:52)
Вы здесь » Козацькі посиденьки » Политика » Русские и украинцы: кто есть кто. Антропология и генетика.